|
Nmls Wto Mar 09, 2010 11:35 pm
|
|
|
a w przypadku instalacji interaktywnych? planuję z a2xd zrobić coś na bazie czujników, reactabla i kamery, więc jedyne co możemy zgłosić to opis i ewentualną dokumentacje filmową zmontowanej w domowych warunkach instalacji. czy by to wystarczyło? _________________ www.myspace.com/nmlsmusic
|
|
|
|
|
|
jarekg Sro Mar 10, 2010 10:18 am
|
|
|
| Nmls napisał: | a w przypadku instalacji interaktywnych? planuję z a2xd zrobić coś na bazie czujników, reactabla i kamery, więc jedyne co możemy zgłosić to opis i ewentualną dokumentacje filmową zmontowanej w domowych warunkach instalacji. czy by to wystarczyło?  |
tak - ale instalacja musi powstac i zostac zarejestrowana bo interesuje nas dzielo multimedialne - istotne jest tez jej ewentualne znaczenie symoboliczne, przekaz etc bo tylko w ten sposob mozemy ustalic zwiazek projektu z tematem konkursu:)
pozdr
|
|
|
|
|
|
jarekg Sob Mar 13, 2010 12:52 pm
|
|
|
26 marca 2010 w Zachęcie w ramach programu WEF.LIVE.LAB oraz konkursu CHOPing,organizowanych przez ZACHĘTĘ i FUNDACJE SZTUKA I TECHNOLOGIA przy WEF, w sali kinowej, czyli naszej przestrzeni eksperymentalnej zaprezentujemy:
- Premierowy koncert projektu KR39.
szczegóły na temat KR39 znajdziecie w wątku tutaj: http://www.wef.pl/forum/viewtopic.php?p=25316#25316
Ponadto, będzie możliwość pokazania bądź zagrania:
- waszych projektów CHOping'owych w fazie roboczej i omówienia ich.
Proszę o zgłoszenie osób, które są zainteresowane udziałem w działaniach scenicznych (biorących udział w konkursie CHOPing)
proszę listować się w tym wątku, dopisać charakter prezentacji (pokaz video, audio, live act etc, czas (ostateczny czas rozdzielimy w zależności od ilości projektów)
WEF.LIVE.LAB będzie miał charakter otwarty dla publiczności - taki jest wstępny plan,
ps.
FUNDACJA nie partycypuje w kosztach artystów związanych z udziałem w tym wydarzeniu 26 marca, poza kosztami technicznymi i organizacyjnymi po stronie FST
|
|
|
|
|
|
ElectricFitness Pon Mar 15, 2010 9:40 pm
|
|
|
|
Ja robię projekt, prawdopodobnie warstwa elektroniczna, plus ja na akordeonie + działalność malarska mojej Mamy. Dopuszczalne są chyba duety z wyrazem artystycznym łączącym dwa bieguny sztuki? Chętnie przyjdę na próby, o ile będę w Warszawie.
|
|
|
|
|
|
Nmls Wto Mar 16, 2010 12:43 am
|
|
|
| jarekg napisał: | 26 marca 2010 w Zachęcie w ramach programu WEF.LIVE.LAB oraz konkursu CHOPing,organizowanych przez ZACHĘTĘ i FUNDACJE SZTUKA I TECHNOLOGIA przy WEF, w sali kinowej, czyli naszej przestrzeni eksperymentalnej zaprezentujemy:
[ ... ] |
melduję iż ok 700 zaproszeń na imprezę zostało wysłane na facebooku
_________________ www.myspace.com/nmlsmusic
|
|
|
|
|
|
jarekg Wto Mar 16, 2010 2:43 pm
|
|
|
| ElectricFitness napisał: | | Ja robię projekt, prawdopodobnie warstwa elektroniczna, plus ja na akordeonie + działalność malarska mojej Mamy. Dopuszczalne są chyba duety z wyrazem artystycznym łączącym dwa bieguny sztuki? Chętnie przyjdę na próby, o ile będę w Warszawie. |
Przyjedz - zapraszamy serdecznie
|
|
|
|
|
|
jarekg Wto Mar 16, 2010 2:44 pm
|
|
|
| Nmls napisał: | | jarekg napisał: | 26 marca 2010 w Zachęcie w ramach programu WEF.LIVE.LAB oraz konkursu CHOPing,organizowanych przez ZACHĘTĘ i FUNDACJE SZTUKA I TECHNOLOGIA przy WEF, w sali kinowej, czyli naszej przestrzeni eksperymentalnej zaprezentujemy:
[ ... ] |
melduję iż ok 700 zaproszeń na imprezę zostało wysłane na facebooku |
Nice work:)
|
|
|
|
|
|
kim_nasung Wto Mar 16, 2010 8:26 pm
|
|
|
| jarekg napisał: | | Nmls napisał: | | jarekg napisał: | 26 marca 2010 w Zachęcie w ramach programu WEF.LIVE.LAB oraz konkursu CHOPing,organizowanych przez ZACHĘTĘ i FUNDACJE SZTUKA I TECHNOLOGIA przy WEF, w sali kinowej, czyli naszej przestrzeni eksperymentalnej zaprezentujemy:
[ ... ] |
melduję iż ok 700 zaproszeń na imprezę zostało wysłane na facebooku |
Nice work:) |
popieram i wielkie dzieki!
|
|
|
|
|
|
jarekg Sro Kwi 14, 2010 7:54 pm
|
|
|
|
Uwaga komunikat:
Termin konkursu wobec objęcia go programem współpracy Instytutu i Ministerstwa ulegnie zmianie
- czas przygotowania projektów zostanie wydłużony
- w ciągu okolo 10 dni roboczych opublikujemy na stronie Regulamin Konkursu - jako, że zmieni sie status projektu z wewnętrznego na oficjalny ogólnodostepny.
Dzialajcie!
|
|
|
|
|
|
Nmls Sro Kwi 14, 2010 8:58 pm
|
|
|
przewidywany termin jakiś jest?
ja ostatnio intensywnie nad tym pracuje - okazuje się praca z arduino jest o wiele trudniejsza niż to się wydaje, zwłaszcza kiedy chce się skonstruować bardzo nietypowy kontroler _________________ www.myspace.com/nmlsmusic
|
|
|
|
|
|
jarekg Sro Kwi 14, 2010 9:48 pm
|
|
|
|
tak oczywiscie - przewidujemy pewien termin:)
dam znac jak to dogramy - niechce kilka razy zmieniac wiec jeszcze nic nie pisze
|
|
|
|
|
|
ElectricFitness Sro Kwi 14, 2010 9:54 pm
|
|
|
|
|